solen i ögonen

helt underbart väder idag, har legat ute i solen en stund. sedan blev det grillat. ikväll blir det förmodligen grillat igen med massa folk, vet bara inte var än. det blir nog nict.


Spanien förra sommaren

Spaiin

Onsdag

nu drar jag till oriental och käkar ! ciaoo

Tisdag

sitter just nu och väntar på att min mor ska komma hem, så att hon kan skjutsa mig till philip. för jag är inte så sugen på att gå i regnet. funderar även på att köpa med en godis påse, är sjukt sugen. jag kanske är värd det efter min insatts på idrotten. jag har iaf haft en mycket trevlig lång helg. har äntligen fått mina skor, varit på bröllop samt joulines 18års fest. bilder ifrån bröllopet och festen kommer när jag orkat lägga in dem på datorn ( ni som känner mig vet att det kan ta sin lilla tid.)

borås har landat

Hej alla där ute de är den omtalande Ada som hade tänkt att förgylla fgirls blogg en aning, de här med blogga osv är inte riktigt min sorts kopp av te så vi får se hur de går, men iallfall nu sitter vi i hennes säng och lyssnar på musik och bara tar de lugnt, imorgon bär de av till göteborg där Fredrika ska kolla på hennes förbannade skor som hon har tjatat om i flera år , eller iallafall nästan! De var lite smått och gott ifrån mig , jadoré


onsdag

kom nyss ut ur duschen efter att ha sprungit 5km i moskogen. nu ska jag fixa mig lite innan philip kommer. sen ska vi gå bort till hembageriet oh äta tillsammans med min stackars pappi som just nu står och baka alla tusen (?) bullarna till viken runt imorgon och i morgon kommer ada hit, det ser jag fram emot! nu måste jag kila. hejs

Tisdag

hade nationellt matteprov idag, vet inte alls hur det gick. man man får helt enkelt hoppas på det bästa. på idrotten idag cyklade jag i 45 minuter, dutikigt ! åt nyss tacos, och ska snart slänga mig på soffan och passa på att njuta av att ha hela huset för mig själv. sista dagen i skolan imorgon denna veckan, riktigt skönt. ser fram emot långhelgen..

Måndag



Började denna veckan med att försova mig, kanske inte den bästa starten.  just nu sitter jag och har datakunskap, ska ta reda på vad infromationsmaterial är för något. aja, idag ska jag hem till alexandra och mysa till en film. det ser jag fram emot, och om det slutar regna ska vi ut och springa. nu ska jag leta vidare..

Söndag


Det gick ju inte sådär vidare bra för Sverige igår. men vem bryr sig ?   just nu ligger jag i soffan och ska snart försöka ta tag i marknadsförningen, som vi ska redovisa imorgon. när jag är klar med det, ska jag försöka hinna med att springa några kilometer. men nu är det markandsföring som gäller.


Lördag

kom hem ifrån frida för ett tag sedan. hade trevligt som alltid. vi satt och pratade massa minnen som när vi åkte pulka på kilenskolan och låtsades att vi blev jagade monster, eller när vi tävlade om vem som gled längst på köksgolvet, eller när vi alltid tjatade pån stackars elin om att hon skulle vara med oss och leka. ja,  vi har många minnen ihop.
Nu sitter jag och väntar på philip, ikväll blir det grillat och sedan ska vi slänga oss i soffan med en fet godis påse och heja på malena ernman. vi får se hur det går..

I´m in love.


heelg


Bjuder på en gammal bild på mig ocg fridus.

nu är det äntligen helg. vilket jag sett fram emot sedan i måndags. hade en mycket bra födelsedag med fina presenter och trevligt släktkalas. imorgon blir det kalas för frida, som fyllde år för några månader sedan. bättre sent än aldrig! det bästa med att fylla är år ju alla pengar (även presenter) man får, så nu ska jag och mamma till göteborg inom en snar framtid och fylla min garderob med massa nytt. mycket välbehövligt måste jag säga. det var allt för mig.

17



idag är det ingen vanlig dag, för idag är det MIN födelsedag! hurra osv..

ångest

jag var världens ångest inför det nationella matteprovet imorgon, det kommer att gå skit. därför kommer jag att sitta med matteboken resterande av dagen. men först ska jag hjälpa mamma att baka paj. sen ska jag även försöka hinna med att springa idag också. blev en runda igår, jävligt skönt faktiskt. sen vill jag bara påminna alla om att jag fyller år imorgon. vilket jag ser fram emot. men nu ska jag kila. hejs!

p.s jag åt en vaniljmunk idag, inte bra !


Söndag

igår var jag med pappa till mariestad köpte nya joggingskor och byxor, sedan fick jag äntligen min prada telefon. som jag satt och pysslade med hela dagen, tills jag åkte och mötte alexandra och olivia vid ica, vi handlade tacos grejer och cyklade sedan hem till alexandra. vi lagade mat och sedan kom även sara, vi spelade med andra ord, drack och pratade. hade en mycket trevlig kväll. efter åkte jag till philip och sov där. just nu sitter vi i soffan och tittar på någon barnfilm, medans vi väntar på maten. ikväll ska jag ut och springa med mina nya skor. nu ska jag pussa på min philip.

det regnar i tboda





jag tänkte: va fan nu får jag ta tag i detta. så nu skriver jag dagens andra inlägg. creds till mig. känns jävligt surt att det
regnar nu när jag ska ut och springa. men som sagt "det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder". kan man springa i gummistövlar?

Fredag

vad har hänt med min blogg egentligen ? rätt tomt med inlägg dem senaste veckorna. undrar vad det kan bero på? aja, just nu sitter jag iaf i skolan och har information och layout. det suger och jag fattar ingenting. har bara idrott kvar sen är det helg, vilket jag ser fram emot. efter skolan ska jag och alexandra ut och springa (måste tillägga att det är tredje gången denna veckan för min del. bara för att få känna mig lite duktig) sen ska jag mysa med philip och imorgon ska jag till alexandra. förövrigt var jag och amanda och tittade på modevisning på valhall igår. mycket bra!
tack och hej

Måndag

Började skriva på ett inlägg igår, men jag kom inte så långt innan datorn svek mig..

i lördags åkte jag hem till alexandra, där hon och michaela hade börjat mysa med lite vin. vi drack och lyssnade på musik. var tänkt att vi skulle åkt vidare på fest i boda, men när vi kände oss redo för att bege oss dit så skulle folket vidare. så jag åkte hem till philip och sov där. i går tog jag det bara lugnt, låg i soffan mest hela dagen. / F


Lördag

är det inte typisk att man alltid lyckas bli sjuk när man är ledig ? jag har införskaffat feber.

idag har jag varit och kollat på mobiler. men jag tycker om pradan väldigt mycket så får nog bli den. nu hoppas jag på att phiben kommer hit snart. så jag kan mysa lite med honom. hade förövrigt en mycket trevlig valborg med grillnig hos mig sedan vidare till sara det var lite folk. blev tyvärr inte så mycket bilder för jag lyckades få med mig en död kamera och julias dog efter några få bilder. men sånt är livet. nu ska jag kila ut i solen tänkte jag. / F

RSS 2.0